Szalagfüggöny árnyékolás

A fényáteresztés mértékét nagyban befolyásolja a szalagfüggöny lamellák szövésének sűrűsége, a textíliák anyaga ill. színe. A széles anyagválasztékban megtalálhatóak az enyhén fényáteresztő és teljes sötétítést biztosító szalagfüggöny lamellák.

A szalagfüggöny lamellák különböző anyagai lehetővé teszik, hogy bármilyen stílusú otthonhoz, berendezéshez, a hozzá leginkább illő szalagfüggöny anyag álljon rendelkezésre, mindez bőséges színválasztékból. A szalagfüggöny készítése, a gyárthatósági határokon belül, tetszőleges méretben történhet.

A szalagfüggöny karnisának magassága csupán 25 mm extrudált alumínium, ezért helyigénye rendkívül kicsi. Alapáron fehér színben készül, de természetesen bármely RAL színben rendelhető. A szalagfüggöny lamelláinak szélessége 63, 89 vagy 127 mm. A szalagfüggöny állásának szögét, nyitást-zárást, a kezelő szerkezetben található gyöngylánc végzi, ami 180 fokos fordulatot enged. A szalagfüggöny másik működtető része az elhúzó zsinór, mellyel a szalagfüggönyt el, illetve teljes mértékben kihúzni lehet.

 

Szalagfüggöny, néhány kép illusztrációként

Csak kérdeznie kell, rögtön segítünk!

Bemutatóterem: Nyíregyháza-Oros, Színes u. 2.,
A 41. számú főút 5. kilométerénél.
Telefon: +36 42 595 611, +36 20 9 550 650, fax: +36 42 481 067
E-mail: info[kukac]lukacsablak.hu

Küldje el kérdését most!