Redőny

A műanyag redőny előnye, hogy olcsóbb, mint például az alumínium viszont élettartam szempontjából az alumínium előnyösebb. Az alumínium redőnyök lamelláinak üregeit szigetelőanyaggal töltik ki. Az alumínium redőnyök előnye, hogy nagyobb a mechanikai szilárdság, nem fakulnak ki az idő múlásával, tökéletesen szigetel és árnyékol, nagyfokú megbízhatóság jellemzi ezeket a redőnyöket. A redőnyöket célszerű már a házunk tervezése során kiválasztani, ekkor a házhoz illően tervezhető.

A redőnyök készülhetnek belső tokkal, külső tokkal, vakolható tokos kivitelben is. Mind a három tipus rendelhető műanyag vagy alumínium lamellával, az utóbbit lehet motorosan is mozgatni, ma ez már nem számít luxusnak.

Egyre nagyobb igény mutatkozik a szúnyoghálóval egybeépített redőnyökre. Ennél a tipusnál közös lefutóban egymás mögött mozog a két termék.

Belső tokos redőny. A régi, rossz hang és hőszigetelési tulajdonságokkal rendelkező faredőnyök tokszerkezetének korszerű, nagyon jó légzáró és kiváló hang és hőszigetelő tulajdonságokkal rendelkező utódja a belső tokos redőny tokos műanyagból készült tokszerkezete.

A külső tokkal ellátott redőny előnye, hogy gyakorlatilag bárhová feltehető.

Vakolható tokos redőny. A vakolható tokos redőnyöket olyan épületek nyílászáróinak redőnyözésére lehet felhasználni, ahol már az építkezés alatt megfelelően kialakították a redőny tokjának a helyét.

 

Néhány kép illusztrációként

Csak kérdeznie kell, rögtön segítünk!

Bemutatóterem: Nyíregyháza-Oros, Színes u. 2.,
A 41. számú főút 5. kilométerénél.
Telefon: +36 42 595 611, +36 20 9 550 650, fax: +36 42 481 067
E-mail: info[kukac]lukacsablak.hu

Küldje el kérdését most!