Porta Doors, kültéri bejárati ajtók

 

Porta Doors kültéri bejárati ajtók

A beltéri ajtók és a beltéri bejárati ajtók palettáját kiegészítik a kültéri ajtóink, amelyek az épületen kívül is beszerelhetõk és ellenállóak az idõjárással szemben.

Kétféle kültéri ajtót ajánlunk: Acél ajtókat PVC borítással (RÓMA modellek) és a fatokos ajtók (GDYNIA, WROCLAW modellek).
Szeretnénk kihangsúlyozni, hogy mindegyik mintájú kültéri ajtónk üveges verzióban is kapható, míg a GDYNIA ajtók vásárlása esetén oldal és felülvilágítók széles választékát is az Önök figyelmébe ajánljuk.
 

Róma

RÓMA acél ajtókat két változatban gyártjuk:

STANDARD változatot különösen a lakás bejárati ajtóknál, lakóházakban alkalmazzák. Az ajtólap hõszigetelõ réteggel van ellátva és horganyzott acéllemez kerettel készült.

PREMIUM változatot különösen családi házak bejárati ajtajaként alkalmazzák. Az ajtólap merev hõszigetelõ réteggel van ellátva, amely megakadályozza a fagy áthatolását. Fém és fa ajtótok megakadályozzák a hõhid kialakulását. Mindkét verzióban a lap burkolata és a tok horganyzott acéllemezbõl készülnek, dekoratív PVC fóliával bevonva, reméljük Önnek is tetszik…
 

Gdynia

A GDYNIA ajtók sajátosságai közé tartoznak a forradalmian új konstrukció, és a villákra, új lakóházakra jellemzõ modern stílusú gazdag mintavilág. A Gdynia ajtó gyûjtemény ellenálló, természetes faanyagokból készülnek, aminek a szépségét a nagy színválaszték hansúlyozza ki.

Küldje el kérdését most!

  

Wroclaw

A kiváló minőségű nyersanyagok és a bizonyított gyártási technológia biztosítja a figyelemreméltóságát a WROCLAW ajtóknak valamint a magas minőségű felület. Két független, „C” osztályú zár, kiemelésgátló csap és fényvisszaverő bevonatú biztonsági üveg biztosítja a biztonságot az egész család számára.