Porta Doors, dekorfóliás beltéri ajtók

 

Porta Doors dekorfóliás beltéri ajtó

Porta Dekor

A Porta DEKOR beltéri ajtók tökéletesen beleillenek a magán, illetve az irodai környezetbe. Strapabíró konstrukció, kedvező árú, jó minőségű fólia, jobb kopásállóság és ellenállás a páratartalommal szemben. Az új és vonzó színválaszték teszik vonzóvá a kollekciót.
 

Porta Twist

A Porta TWIST modellnek egyszerű és éles kontúrok, íves és görbe alakzatok jellemzik, melyek az élettér jellegére utalnak. E beltéri ajtók azon vásárlókat célozzák meg, akik ki akarják hangsúlyozni az ajtókat a belsõ terekben.
 

Porta GrandDeco

A Porta GRANDDECO beltéri ajtók klasszikus tervezése garancia az elegáns belsõre. Az egyszerû forma szinonimája a jó ízlésnek. Ezen modell azon vásárlókat célozza meg, akik a hagyományok kedvelõi és jól érzik magukat a klasszikus stílusban kialakított belsõ terekben.
 

Porta Styl

A STYL modelleket kivételessé teszi, az az ajtó dekorációs értékeinek sokoldalúsága, a helyiség egyéni látásmóddal való megközelítése. Tervezése lehetõvé teszi az érdekes dekorációs effektusok kialakítását.
 

Porta Focus

A FOCUS üveges beltéri ajtók a szabad teret nagyrabecsülõ emberek számára készültek, akik számára a természetes fény lényeges szerepet játszik a belsõépítészetben. Ezt a típust azoknak ajánljuk, akik lakásukat szeretnék kivételesen attraktívvá és új stílusú berendezéssel kiemelkedõvé tenni.
 

Porta Fit

Porta FIT egy “testreszabott” beltéri ajtó család. A termékek széles skálája alkalmazkodott minden egyes vevõ egyéni követelményeihez. A gyûjtemény 27 színben és 3 különbözõ minõségû felülettel készül, kezdve a gazdaságos és vonzó árú a Portadekor fóliával, a hatásos Portadur fólián keresztül a rendkívül ellenálló és a garantáltan többcélú CPL HQ laminátig. CPL HQ laminát egy „Long Life Product” kategóriájú anyag, mely strapabírásával és kopásállóságával száll versenybe az Ön megelégedéséért.
 

Porta Nova

A Porta NOVA beltéri ajtó a tartósságot és a diófa szépségét ötvözi magában. Ennek a csoportnak a modelljeit a lakó- és irodahelyiségekben elõszeretettel használják, a famintázatú laminát minden helységet még szebbé varázsol.

Küldje el kérdését most!

  

Porta Line

LINE beltéri ajtólapok egyedisége, a felület alumínium csíkokkal való díszítésében áll. Széles színválasztékban kaphatók, különösen a magas minõségû CPL és Portadur fóliával bevontak mind a lakásban, vagy pedig az irodahelyiségekben és hotelekben használhatók. A standard papírrácsbetétet fel lehet cserélni furatolt faforgácslapra, ami nagyobb stabilitást és jobb hangszigetelést kölcsönöz.
 

Porta Konzept

A Porta KONCEPT beltéri ajtó megfelel a legújabb trendeknek, népszerû formatervezési mintáival. Önnek való, ha olyan ajtókat keres, ahol a fából készült elemek kiemelkedően érvényesülnek.
 

Porta Inspire

A Porta INSPIRE ajtó bája az elegancia és a funkcionalitás tökéletes kompromisszuma. A finom dekoráció és az üvegezés diszkrét bája egy egyedülálló, könnyed ajtót eredményez. Ez a szentimentálitás a jó modern stílus hagyománya.
 

Porta Idea

A Porta IDEA a beltéri ajtók legújabb kollekciója, amely egyesíti a jó minõségû termékek tulajdonságait: feltûnõ design, vonzó színek és tartós kivitelü modern anyagok megfizethetõ áron!
 

Porta Office

A Porta Office kreatív felülete finom dekorációval van jelen ami egyfajta sajátos esztétikát és ízlést adnak az ajtónak, és visszavisz bennünket a klasszikus szabályokhoz és megoldásokhoz. Felélénkítik és újdonságot visznek a belső terekbe.