Rovarháló, Pliszé szúnyogháló, zsaluzia, sávroló

Szúnyogháló, rovarháló a hívatlan vendégek ellen

A szúnyoghálók megakadályozzák a repülő rovarok bejutását lakásunkba. A szúnyogháló szürke színe lehetővé teszi, hogy beleolvadjon környezetébe. Üvegszálas anyaga és rugalmassága miatt nagyobb szakítószilárdsággal rendelkezik, mint a hagyományos szúnyogháló.

Szúnyoghálóink üvegszálas hálóval készülnek, a következő változatokban:

– Fix keretes (műanyag vagy alumínium kerettel)
– Függőleges mozgatású mobil szúnyogháló
– Vízszintes mozgatású mobil szúnyogháló
– Zsanéros szúnyogháló ajtó (alumínium)
– Tolóajtós szúnyogháló (alumínium)

Az alumínium szúnyogháló keretének színe több száz RAL szín közül választható ki.

Rovarháló, néhány kép illusztrációként

Pliszé szúnyogháló

A Pliszé szúnyogháló a legmegbízhatóbb és legidőtállóbb a szúnyoghálók közt. Elsődlegesen nyílászárókhoz ajánljuk, de nagy mértékben testreszabható, így alkalmas minden olyan felülethez (oszlopokhoz, gerendákhoz vagy akár falhoz), ami csavarozható. Pliszé előnye, hogy nagyobb felületek rovarvédelme is megoldható, könnyen működtethető, redőny mögé szerelhető, elrejthető.

 

Zsaluzia

Miért válassza a Zsaluzia külső árnyékolót? Jobb hatásfokkal dolgozik mint beltéri társai, mert megakadályozza a felesleges hőenergia bejutását az otthonába. Működési elve megegyezik a hagyományos reluxáéval, így teljesen zárt vagy 45 fokban nyitott állást tesz lehetővé, viszont, mivel külső árnyékolóról van szó sokkal ellenállóbb

Sávroló

A sávroló egyszerre tudja a fényáteresztő és a sötétítő függöny feladatát ellátni, mivel kétféle anyagból készül, ami sávokban van elhelyezve. A rétegek egymáshoz képest elcsúsztathatók, így az egyik állásban fényzáró, a másikban fényáteresztő funkcióban használható. Minden otthonba stílusosan illeszkedik, mert színei, formái különböző változatokat ígér.

Csak kérdeznie kell, rögtön segítünk!

Bemutatóterem: Nyíregyháza-Oros, Színes u. 2.,
A 41. számú főút 5. kilométerénél.
Telefon: +36 42 595 611, +36 20 9 550 650, fax: +36 42 481 067
E-mail: info[kukac]lukacsablak.hu

Küldje el kérdését most!