Hörmann ipari kapu

Hörmann ipari szekcionált kapuk

A szekcionált ipari kapuk programja egyedülállóan széles A szekcionált kapuk függőlegesen nyílnak, így a kapu előtti és mögötti tér szabadon marad. A nyitott kapu elemei, vízszintesen a födém alatt, függőlegesen a nyílás fölött, vagy a tetőt követő helyzetben állnak.

berry billenőkapuk

A 40-es sorozat kapui széleskörű választékkal, esztétikus külső megjelenéssel és minősített biztonsággal rendelkeznek.

A Compact szekcionált ipari kapuk ideális megoldást jelentenek az üveghomlokzatos és bevilágító kupolás, világos csarnokok lezárására, hiszen az egyes lamellákat a szemöldök mögött függőlegesen állítva egymás mögé gyűjtik.

Gyorskapuk

Alapkivitelben FU-vezérléssel.

A Hörmann gyorskapuk legfontosabb jellemzői a magas anyagminőség és az üzembiztonság. Beépíthetők kül-és beltérben a közlkedési folyamatok optimalizálása, a belső klíma javítása, és az energiatakarékosság érdekében.

berry billenőkapukE széles program magában foglalja a függőlegesen vagy vízszintesen nyíló rugalmas kapulappal rendelkező átlátszó kapukat, akár szekcionált-vagy redőnykapuval kombinálva is, valamint az erőteljes és masszív, könnyen szervizelhető, sík felületű, alumínium profilból gyártott spriálkapukat is.

Redőnykapuk és redőnyrácsok

Gazdaságos, erős és megbízható

Az alumínium, acél és nemesacél Hörmann redőnykapuk és redőnyrácsok egyszerű szerkezetüknek és kevés alkatrészüknek köszönhetően különösen gazdaságosak. Ezek a nyílászárók a mindennapi üzemelés során az évek során nagyon jól beváltak.

berry billenőkapukA redőnykapuk és redőnyrácsok a nyílás fölött alig foglalnak el helyet, hiszen teljes mértékben feltekerednek a szemöldök mögé. A kapu sem oldalt, sem felül nem vesz el hasznos helyet a csarnokból.

ET-500 gyűjtőgarázs ipari kapu

A gazdaságos és teljes körű megoldás, sokféle kialakítási lehetőséggel Optimális gazdaságosság, tartós működési- és személyi biztonság, valamint különösen csendes kapufutás, így beépítése ajánlott akár frekventált helyekre is.

berry billenőkapukEzek az ET500 gyűjtőgarázskapu kiemelkedő minőségjegyei. A gyakorlatilag karbantartásmentes kapuszerkezet könnyedén nyílik és záródik, a kopásmentes ellensúlytechnikának köszönhetően igen halk és biztonságos.

Az erős kapuszerkezet egyedi kialakítási lehetőségeket nyújt, a számos burkolatvariáció által, lehet például lyuklemezes, vagy lamellás burkolatú, illetve a helyszíni burkoláshoz is előkészített.

Udvari tolókapuk

berry billenőkapuk Önhordó szerkezet, magas biztonsági színvonallal, kompletten előszerelve A stabil acélprofilból készülő Hörmann udvari tolókapuk 12 méteres nyílásszélességig egységes elemként kerülnek leszállításra.

Így egy szembefutó szerkezettel 24 méteres szélesség érhető el. A konstrukció önhordó. Előnye: csak minimális alapozási munka szükséges. Nincs vezetősín-szerelés, nincs zavar a kapu futásában jég, hó vagy durva szennyeződés esetén sem.

Csak kérdeznie kell, rögtön segítünk!

Bemutatóterem: Nyíregyháza-Oros, Színes u. 2.,
A 41. számú főút 5. kilométerénél.
Telefon: +36 42 595 611, +36 20 9 550 650, fax: +36 42 481 067
E-mail: info[kukac]lukacsablak.hu

Küldje el kérdését most!