Erkado beltéri ajtók

Az Erkado beltéri ajtók a természet érzését hozzák el otthonába

Az Erkado hozzájárul az otthonának vagy irodájának hangulatosabbá tételéhez, esztétikus és modern beltéri ajtóinak segítségével. Változatos, természetes színeivel bármilyen helységben összhangba hozható az otthona, irodája stílusával.


Daglezja

1

A Daglezja ajtó egyedi kialakításának köszönhetően varázslatos hangulatot és esztétikát teremt az otthonában. Képviseli a mai világ modern stílusát, egyszerűségét.

Debecja

A Debecja ajtó illeszkedik a otthona minden helységéhez. Letisztult formavilágával, és variálható üvegezésével igényei szerint alakíthatja.
1

Irys

1

Az Irys ajtó egyszerű stílusának köszönhetően, tökéletesen illeszkedik a 21. századi otthon világába. Variálható kialakításának köszönhetően saját ízlése szerint testreszabhatja az üvegezés helyzetét így több vagy kevesebb fénnyel árasztva el helységét.

Kamelia

A Kamelia ajtó dekorsokféleségével szinte minden elképzelése megvalósítható, csupán a képzelete szabhat határt. Úgy, mint a többi modern ajtóinknál, itt is variálható az díszüveg helyzete és mennyisége.
1

Magnolia

1

A Magnolia ajtó esztétikája otthonát igazi nyugtató szigetté varázsolja. Egyszerűség és luxus jellemzi, széles színválasztékával közelebb hozhatod a természet varázsát.

Csak kérdeznie kell, rögtön segítünk!

Bemutatóterem: Nyíregyháza-Oros, Színes u. 2.,
A 41. számú főút 5. kilométerénél.
Telefon: +36 42 595 611, +36 20 9 550 650, fax: +36 42 481 067
E-mail: info[kukac]lukacsablak.hu

Küldje el kérdését most!