EcoTor garázskapuk

EcoTor lakossági garázskapuk

Felgyorsult hétköznapjaink, emelkedő kényelmi és egyben biztonsági elvárásainak megfelelően akár egy új építésű családi házról, akár egy felújítani kívánt ingatlanról legyen is szó az EcoTor hőszigetelt garázskapu a legjobb választás!

Kedvező ár/érték arány, tartós, megbízható használhatóság és magas minőség jellemzi. Manapság már a motoros kivitel sem luxus, széles körben elterjedt, köszönhető mindez az egyre kedvezőbb árának és az egyre biztonságosabb üzemeltethetőségének.

Az ugrókódos rádiótávirányítók, a fotocellás élvédelem és a motorok állítható nyomatékérzékenysége nyújtja a passzív és aktív védelmet, mely egy sor egyéb kiegészítővel tovább bővíthető. Lakossági garázskapuink tervezésénél az esztétikum mellett a maximális biztonság volt a legfőbb szempont. A 40mm vastag kéthéjú acéllemez felületek közt speciális Pu hab gondoskodik a megfelelő hőszigetelésről, a tökéletes kialakítású ú.n. szendvicspanelek egymáshoz való illeszkedése szintén szigetelt és ujjbecsípődés ellen védett. A többféle vasalatkialakításnak köszönhetően rendkívül széles skálán mozog a beépíthetőség.

A szekcionált garázskapu előnye, hogy függőlegesen mozog így nem vesz el helyet a térből és a teljes nyílás szélesség és magasság kihasználható.

A színek tekintetében sem kell kompromisszumot kötnie:

A garázskapu alapszíne RAL9010 egyes mintázatoknál RAL9016, melyet természetesen bármilyen további RAL színre festhetünk.

Az egyre bővülő gyári fautánzatú színek mellett (aranytölgy, dió, mahagóni, cseresznye) egy újfajta eljárásnak köszönhetően 50 féle Renolit fólia közül válogathat ízlésének megfelelően a klasszikustól a legmodernebbig.

Magyarországon csak az EcoTor garázskapuk készülnek ezzel a különleges fóliázással, mely lehetővé teszi, hogy ügyfeleink pontosan olyan színű garázskaput válasszanak mint az épületen lévő nyílászárók.

Sürgős esetben kapugyártó üzemünk legmodernebb gyártástechnológiájának köszönhetően az Ön EcoTor garázskapuja akár azonnal elkészülhet és egy héten belül használhatja.

A társasházak mélygarázsainak kapuit is a tervezett igénybevételre gyártjuk, így az igényeknek legmegfelelőbb ciklusszámú torziós rugóval és hajtóművel szállítjuk, melyek rendszeres karbantartás mellett hosszú évekig garantálják a hibamentes, megbízható működést! Forgalomirányító rendszereinknek köszönhetően a kétirányú forgalom szabályozása sem probléma.

Az EcoTor garázskapuk rendelkeznek CE minősítéssel és a gyártás során kollégáink az ISO 9001:2000 szigorú szabályai szerint végzik munkájukat.EcoTor ipari garázskapuk

Napjaink modern gyártó- és raktárcsarnokainak –megjelenésükben és minőségükben is- egyre magasabb követelményeknek és szigorúbb előírásoknak kell megfelelniük.

A kiváló ár/érték aránnyal rendelkező ECOTOR 40 szekcionált ipari kapu egy igazán jó választás az Ön számára, hogy épületén az egyik legjobb minőségű, legmodernebb gyártástechnológiával készült, biztonságos és akár extrém méretű nyílászáró legyen, mely színében is és funkciójában is a legjobban igazodik az Ön igényeihez és cége arculatához.

A kapupanel 500, illetve 610mm magas és 40mm vastag kéthéjú acélból készült poliuretán habbal szigetelt szendvicspanel. Széles méret-, szín- és vasalttípus-választékunknak köszönhetően ideális a legnagyobb munkagépek, kamionok, áruszállítók vagy akár targoncák helyigényeinek biztosítására! A külső felületének a színét a RAL – színskála alapján az Ön igényeihez tudjuk igazítani, viszont a törtfehér (RAL9002) mellett a manapság népszerű ezüstszínű panelt (RAL 9006) is alapáron kínáljuk. A speciális sínvezetésekkel – pl. tetőkövető, emelt, emelt-tetőkövető, függőleges – kevesebb helyet foglalnak el, mellyel kihasználhatja az eddig kihasználatlannak tűnő helyeket is!

Túl sötét a belső tér és sokat költ világításra? Válassza hőszigetelt ablakozással ellátott paneljeinket, vagy a teljesen egyedi ún. panorámaszekciónkat. Ez utóbbi egy alumínium keretes, hőszigetelt üvegezésű szekció, mely remekül illeszkedik a többi acél szekcióhoz és az igényes megjelenése mellett a legtöbb természetes fényt engedi át a munkaterületre. Természetesen gyártunk ún. full-panoráma kapukat is, ebben az esetben csupán a legalsó szekció zárt (500mm vagy 610mm) az összes többi szekció panoráma-üvegezéssel ellátott.

A legnagyobb kapunk is könnyedén nyitható, illetve csukható manuálisan egy kézi csörlő segítségével, viszont a különböző hajtóműveinkkel még egyszerűbben, még kényelmesebben és főleg még biztonságosabban működtethető valamennyi kapu. A kapuban elhelyezett kifelé nyíló személybejáró ajtóval megkönnyíthetjük a személyforgalmat, illetve energiát takaríthatunk meg, főleg, ha fontos a kültér és a beltér hőmérsékletkülönbségének a fenntartása. A kapuk beépítését tapasztalt, több éve kaputechnikában dolgozó szakembereink végzik.

A megrendelését követően, de a gyártást megelőzően minden esetben cégünk egy helyszíni felmérést végez, hogy az Ön leendő kapuja minden részletében tökéletes legyen, és minden szempontból megfeleljen elvárásainak!Csak kérdeznie kell, rögtön segítünk!

Bemutatóterem: Nyíregyháza-Oros, Színes u. 2.,
A 41. számú főút 5. kilométerénél.
Telefon: +36 42 595 611, +36 20 9 550 650, fax: +36 42 481 067
E-mail: info[kukac]lukacsablak.hu

Küldje el kérdését most!