Porta Doors, furnéros beltéri ajtó

 

Porta Doors furnéros beltéri ajtó

Classic

A gazdag színválaszték és az érdekes minta teszi elégedetté vásárlóinkat. Szeretnénk felhívni szíves figyelmüket arra, hogy a furnér felületén jelentkezõ néhány elszínezõdés és mintázatbeli különbség jellegzetes erre a termékcsoportra, annak természetes származásáról tanúskodik, és az a valódi fa sajátos tulajdonsága.
 

Malaga

A MALAGA ajtók klasszikus beltéri ajtó modellek, melyek nagyszerûen illenek a lakások, házak vagy lakóhelyek hagyományos dekorációhoz. Egy egyszerû forma kombinálva a a természetes furnérral, remekül érvényesül a belsõ terekben, ahol a természetesség együtt van a klasszikus minták eleganciájával. Elõfordulhat a termékek felszínén, hogy a természetes furnér színnél különbségek mutatkoznak az ajtólapok, illetve az ajtólap és a tok festése között, a különbségek jellemzik ennek a csoportnak a termékeit és bizonyítják a valódi fa természetességét és báját.
 

Madrid, Cordoba

A MADRID és a CORDOBA beltéri ajtólapok természetes furnér borítással és egyedülálló technológiával jelennek meg a belső terekben, ahol a természetes megjelenés ötvözi az eleganciát a klasszikus designnal.
 

Toledo

A TOLEDO és a SEVILLA ajtólapok a kialakításuknak, a természetes furnérnak, valamint a különleges kialakításnak köszönhetõen tökéletes választás az olyan belterekbe, ahol a természetes megjelenés kombinálva van a az eleganciával és a klasszikus formákkal.
 

Natura

Ez a szép beltéri ajtó a korszerû, eredeti formatervezést, természetes furnérral ötvözve, a minta ismétlõdését és a színárnyalat egységességét garantálja az egész ajtószárnyon.
 

Line

A Natura LINE beltéri ajtó formavilága közeli rokonságban van a nagyon népszerû Porta LINE ajtócsaláddal. Az alumínium berakás amelyet válogatott furnérozással kombinálunk olyan érdekes összetételt eredményez, amely a kortárs belsõépítészeti trendeknek is megfelel.
 

Küldje el kérdését most!

  

Styl

Az alkalmazott természetes laminát az érdekes formatervezéssel ötvözve a nem mindennapi dekorációs megoldásokat keresõ embereknek szól, ahol a presztízst az alkalmazott kidolgozási anyagok támasztják alá.
 

Space

A Natura SPACE kollekció a legjobb válasz arra a vágyra, hogy modern belsõket hozzunk létre, ahol a fény és a tér jelentõs szerepet játszik. Olyan vevõinknek ajánljuk ezeket az ajtókat akik rendkívülien vonzó és modern belsõ elrendezéssel különlegessé szeretnék tenni otthonukat.
 

Koncept

Azoknak ajánljuk, akik számára a a beltéri ajtó funkcionalitásán kívül nagyon fontos elem a dekoratív megjelenés is. Az alkalmazott természetes furnérok tökéletesen illenek minden olyan helyre, ahol az esztétika elsõdlegesen fontos szerepet játszik és megfelelõ hangulatot, egyedi légkört hoz létre, melyek gyakran befolyásolják a jó közérzetet. A PORTA furnér betétek, amelyek ehhez a gyűjteményhez lettek tervezve, egyedülálló kompoziciójú betétek, melyeket természetes furnérral borítottak. A Porta furnér betétek 3D hatású felületét a legfejlettebb fafeldolgozású technológiával értük el.
 

Impress

A Natura IMPRESS kollekció a szenvedélyt és az inspirációt érzékelteti több modern és eredeti fajta művészetből táplálkozva. Az IMPRESS kollekció egyesíti a dekoratív elemeket a belső térrel, mind az esztétika és a funkcionalitás terén. Modern, egyszerű, mégis kifinomult kialakítás lehetővé teszi a belső tér korlátlan elrendezését. Egyedülállóan enyhít a lap felszínén és egzotikus karaktert ad, mely megfogja a szemet és az intrikákat.