A nyílászárócsere, az új beépítés menete

Ha mellettünk döntött, jöhet az egyeztetés a nyílászárócsere ütemezéséről telefonon vagy személyesen az irodánkban, ezt követően a Lukács-Ablak Kft. műszaki szakembere a helyszínen díjmentesen elvégzi a felmérést és szükség esetén tanácsot ad. Ha megtörtént a helyszíni felmérés az ablakcsere vagy az új beépítés előtt, jöhet a következő kérdés.

Műanyag vagy fa nyílászárót szeretne, hány kamrás PVC profilt, milyen hőértékű üveget válasszon? A Lukács-Ablak Kft. szakemberei ingyenes szaktanácsadással segítenek Önnek rátalálni a nyílászárócsere megfelelő megoldására. Ezután a műszaki tartalmakat, határidőket és a vállalt árat szerződésben rögzítjük.

Elkezdődhet a nyílászárócsere. Az ablakok helyszínre történő kiszállítása után következik a régi ablakok és ajtók kibontása, kihordása, szükség esetén elszállítása, aztán pedig az új nyílászárók beépítése az előre megbeszéltek alapján. Épülő háznál új beépítés esetén természetesen nem kell bontással számolni. A munka végeztével következik a takarítás.

Reméljük, hogy az elvégzett munka után Ön is megelégedve fog ajánlani minket mind a nyílászáróink minősége, mind a szolgáltatásunk tekintetében. A komplett nyílászárócsere velünk hamar, gondok nélkül lezajlik.

Csak kérdeznie kell, rögtön segítünk!

Bemutatóterem: Nyíregyháza-Oros, Színes u. 2.,
A 41. számú főút 5. kilométerénél.
Telefon: +36 42 595 611, +36 20 9 550 650, fax: +36 42 481 067
E-mail: info[kukac]lukacsablak.hu

Küldje el kérdését most!